HvD Praktijk "Jodieboy"
Geachte klant,
De bestellingen worden zodra de betaling binnen is verstuurd.
Gele bijenwas
Is de onbewerkte was zoals de bijen die maken. In de eerste instantie is de was kleurloos en doorzichtig als het uit het lichaam van de bij komt, maar de bijen voegen er pollen en propolis aan toe waardoor het z'n mooie gele tot goudbruine kleur krijgt.
Net als honing heeft bijenwas de eigenschap dat het lang houdbaar blijft. Het heeft van nature een zuiverende werking en helpt daardoor goed om het herstellend vermogen van de huid te ondersteunen.
€ 8,00 (100 gram)
 
Pillen vermalen/Vergruizen/delen
Heeft u er ook zo'n probleem mee, als u uw medicijnen in moet geven aan uw huisdier, en uw dier elke keer weer het pilletje uitspuugt. De meeste medicatie mag fijn gemaakt worden. Dan is dit een perfect hulpmiddel om de medicatie tot poeder te maken, maar ook om de tablet in 2 delen te breken.
€ 4,00 per stuk
Potenbalsem (Voor mens en Dier)
De potenbalsem die wij verkopen, is puur van natuurlijke middelen gemaakt, niets van chemische middelen is toegevoegd. De potenbalsem van ons, heeft dezelfde werking als vaseline, alleen een van de middelen die in vaseline zit die u in de winkel koopt, is Petroleum. Kijkt u maar naar het etiket van vaseline zo u ziet puur gif voor dieren. Ziet u het al voor u, u smeert uw dierenpootjes in met vaseline, wat doet een hond of kat, deze likt altijd zijn of haar pootjes en hup krijgt vaseline binnen. De Potenbalsem die wij hebben en verkopen, kan geen kwaad, hierbij kan uw hond of kat letterlijk "Zijn/haar pootjes bij aflikken". Deze balsem kunt u ook voor uzelf gebruiken, voor uw handen in te smeren, maar ook als lippenbalsem.
€ 2,00 (20 ml)
 
 
Calendula Zalf (Voor mens en Dier).
Een (open) wond sluit zich, (nadat het vuil naar buiten is gewerkt) met nieuwe cellen en nieuw tijdelijk weefsel. Deze fase in de wond genezing heet de granulatiefase. De nieuwe cellen zorgen ervoor dat de randen van de wond langzaam naar elkaar toe getrokken kunnen worden en de wond zal zich gaan sluiten. Calendula zalf stimuleert dit proces. Calendula zalf is geschikt voor HOND & KAT, PAARD&PONY, maar ook u als mens, kan het gewoon gebruiken, voor schrale plekken, schaafwonden etc. De inzet van Calendula zalf is, door het stimulerende effect op de granulatie af te raden bij bloedende wonden en hele droge tumoren. Gebruik: de optimale dosering is 2-3 x daags op de wond oppervlakte aanbrengen. Het beschermt de wond tegen: schuren, likken en krabben.
€ 5,00 (100 gr)
 
 
Lavendel massageolie (Mens en Dier)
Als dagelijkse lichaamsverzorging op een nog vochtige huid aanbrengen door enkele druppels in de handpalm te gieten, de handpalmen tegen elkaar wrijven en de olie over het hele lichaam te verdelen totdat deze helemaal opgenomen is. Om te ontspannen aan het einde van de dag kan de olie gebruikt worden voor een massage van de nek, schouders, rug en voeten.
De bestanddelen van lavendelolie helpen tegen nervositeit, slapeloosheid en krampen, maar bieden ook verlichting bij cardiovasculaire problemen of indigestie.
€ 5,00 (100 ml)
in de winkel tussen de 7 en 10 euro voor 100 ml
 
 
Amandel massage olie (Mens)
Is een verzachtende + voedende olie die zeer geschikt is voor alle huid types, maar met name voor de droge , rijpere en babyhuid. Deze massage olie word door een ieder als zeer prettig ervaren en geschikt voor vele massages.
o.a. te gebruiken bij : droge huid, geïrriteerde huid, eczeem, zonnebrand, schaafwonden, rimpels, jeuk, schilferende (hoofd) huid, babymassage en verzorging. Amandel olie is natuurlijk en reukloos.
€ 5,00 (100 ml)
in de winkel tussen de 7 en 10 euro voor 100 ml
 
 
Munt Massage olie (Mens)
heeft een duidelijke munt geur. Munt olie is in de aromatherapie krachtiger op het gebied van astma en zenuwpijnen dan de duurdere echte pepermunt (Mentha piperita).
€ 5,00 (100 ml)
in de winkel tussen de 7 en 10 euro voor 100 ml
 
 
Dierenshampoo
Voor de gevoelige huid van uw hond of kat, nu verkrijgbaar diverse shampoo soorten. Verkrijgbaar in :Lavendel (dringt diep in de haarstructuur door en versterkt de vacht van binnen uit), Eucalyptus (neutraliseert de ontwikkeling van bacteriën die verantwoordelijk zijn voor de slechte geur vacht), Kamille (speciaal ontworpen voor honden met een witte of lichte vacht. De zoete geur is heerlijk en heeft een ontspannende werking op honden), Tea tree (voor: tegen bacterie, schimmels, luis, jeuk en huidproblemen, reguleert de talgproductie en revitaliseert de huid). en Aloë Vera (kan goed worden ingezet bij (langharige) honden met een geïrriteerde huid. Bij dermatitis, jeuk, hotspots, irritatie door vlooienbeten, een droge huid of haarverlies. Deze shampoo werkt verzachtend op de huid en gaat schimmel- en bacteriegroei tegen.
€ 6,00 per flesje (250 ml).
Geef bij de bestelling wel even door voor welk dier het is.
 
 
Dieren Massage olie.

Kan worden gebruikt bij spierstijfheid en spierpijn, ontstaan ten gevolge van: extreme inspanning, ziekte, mentale spanning, verstuiking/verrekking, ouderdom.

De essentiële oliën in Spierspray werken ontspannend, pijnstillend en rustgevend.

 € 15,00 per flesje (250 ml).

 

EHBO setjes voor de eerste hulp aan uw huisdier.
De inhoud is oa. 2 verschillende maten steriele gazen, synthetische watten, sportverband, leukopor, calendulazalf, inclusief de Homeopatische middelen voor de eerste minuten als u EHBO verleent aan uw dier en de beschrijving welke middelen waarvoor gebruikt moeten worden en welke dosering.. Let er wel op dat u altijd water bij u heeft voor uw dier.
€ 7,50 per setje.
 
 
Kruidenbitter (Mens en Dier).
-blauwe plekken (Mens en Dier) 
-huiduitslag (Mens en Dier)
- littekens (Mens en Dier)
-eczeem (Mens en Dier)
-jeuk (Mens en Dier)
-insectenbeten (Mens en Dier)
-gewrichtspijn (Mens en Dier)
-wratten (Mens en Dier)
-ontstoken tandvlees (Mens en Dier)
-diverse wonden (Mens en Dier)

€ 15,00 (100 ml).
in de DA winkel € 14,25 (50 ml)
 
 
Aloe vera massage olie.(Mens en Dier)
voor oa. Massages
Speciaal voor de problematische huid.

€ 5,00 (100 ml)
in de winkel tussen de 8 en de 12 euro (50 ml)
 
 
Kruidnageltinctuur.
Kruidnagelen zijn de gedroogde bloemknoppen van de kruidnagelboom. Van oorsprong komt het uit de Molukken. De specerij heeft een scherpe zoete aromatische smaak en wordt veel gebruikt als smaakmaker in gerechten of dranken. Vroeger werd het veel gebruikt om de mond te spoelen bij slechte adem en in de tandheelkunde diende het als verdovend middel en het werkt nog steeds als verdovend middel na tanden of kiezen trekken.
€ 10,00 (100 ml)
 
 
Goudsbloemtinctuur.
Goudsbloem wordt vooral gebruikt voor uitwendige toepassingen. Het heeft een wond helende en ontsmettende werking en vormt de basis van vele natuurlijke cosmeticaproducten. De tinctuur voor inwendig gebruik werkt vooral zuiverend op de lymfe en stimuleert de galvorming. Daarnaast heeft het baarmoeder stimulerende eigenschappen en werkt het ondersteunend bij menstruele klachten, zoals pijnlijke of uitblijvende menstruatie. Voor de tinctuur worden de verse geeloranje bloemblaadjes gebruikt.
€ 10,00 (100 ml)
 
 
Laurierolie (Mens en Dier).
Smeren van reumaplaatsen, kneuzingen, artrose plaatsen, jichtplekken. Pijnstillende werking.
€ 5,00 (100 ml)
in de winkel € 8,95 (100 ml)
 
 
Olie diffuser
Fashion ABS materiaal in licht of donker hout te koop
 
€ 10,00
 
NU OOK VERKRIJGBAAR
De Yellow Alert Bone
In leder en Nylon verkrijgbaar
Yellow Alert Bone laat de andere hondenbezitters en medewandelaars
zien dat de eigenaar van de hond wil dat zijn/haar hond ruimte en afstand
krijgt én deze ook echt nodig heeft. Honden met YAB aan de hondenlijn vragen om afstand én ruimte; dus niet benaderen "geef mij voldoende ruimte".
YellowAlertBone is een hulpmiddel voor honden die een probleem hebben met
hun omgeving, bijvoorbeeld omdat de hond slechte ervaringen heeft met andere
honden of omdat het een hond is die een trauma heeft opgelopen. Deze redenen
kunnen zeer divers zijn en zeer uiteenlopend zijn.
 
Waarom dus een YAB?
* de hond kan angstig zijn
* de hond kan loops zijn
* de hond kan drachtig zijn of net geworpen hebben
* de hond kan ziek zijn
* de hond heeft een operatie ondergaan en moet het rustig aan doen
* de hond vind het gewoon niet fijn met andere honden, of om andere honden direct te        passeren
* de hond kan eenkennig zijn
* de hond kan in training zijn
* de hond kan een besmettings probleem hebben, dan wil men ook graag afstand houden,    anders lopen andere honden ook risico op een eventuele besmetting
 
Klein (van Nylon) € 5,95
Klein (van Leer)   € 9,95
Groot (van Nylon)€ 9,95
Groot (van Leer)  € 13,95
Verzendkosten naar Nederland € 2,00. Naar België en Duitsland € 3,00.
(Ophalen kan ook, op afspraak).
 
Plastic pipetjes.
Gebruik deze plastic pipetten bijvoorbeeld voor het nauwkeurig doseren van kleine hoeveelheden ... Pipetjes leveren we per zakje van 10 stuks. De prijs is per zakje.
€ 2,50
 
Speciale zalf als u of uw hond of kat last heeft van de jeuk van de eikenprocessierups, insectenbeten, insectensteken en kwallen, brandnetels etc.)
€ 5,00 (30 ml)