HvD Praktijk "Jodieboy"
P. van den Bosch - 1 maanden geleden
Wat een Lieve vrouw is Mevr. v.d. Laan voor dieren. Ik heb 2 maanden geleden mijn hondje in moeten laten slapen. Hij is 16 jaar geworden, en zeg maar een deel van mijn leven geweest. Wat had ik het er moeilijk mee. Ik heb Mevr. v.d. Laan gebeld, gesproken en ben op consult geweest. Het was een heel fijn gesprek, en zij gaf mij allerlei tips, wat ik met mijn verdriet kon doen om het een plekje te geven. Hierna is ze nog een keer op nazorg geweest, op mijn verzoek, en echt chapeau voor deze praktijk. Kijk een dier vergeet je nooit, maar zij helpt je heel goed door het verlies heen.
Reedijk - 4 maanden geleden
De hond van mn schoonouders heeft veel last van zn gewrichten .
Loopt dan echt mank.
De pillen vd dierenarts werkten niet voldoende.
Mevrouw vd laan is geweest en heeft goed naar hem gekeken.
Ze heeft pilletjes gegeven voor artrose en het werkte inderdaad binnen enkele dagen
Hij loopt weer en kan weer gewoon opstaan als van ouds
Wij raden deze praktijk dan ook bij iedereen aan
G. de Wit - 4 maanden geleden
Wat doe je als je met de handen in het haar zit, middelen van de Dierenarts niet werken, dan ga je verder zoeken naar iemand die je misschien kan helpen. Na veel google werk deze praktijk gevonden en contact gelegd. Mevrouw van der Laan is geweest, houdt zeker rekening met de 1 1/2 meter afstand, en kwam zelfs met mondkapje. Het probleem ligt bij een van onze shetlanders. Deze heeft al verschillende keren rare korsten op het midden van z'n rug. Mevr. heeft hiervan iets weggenomen, nagekeken, en maakte een middeltje klaar (heeft echt alles in haar auto bij zich). We moesten dit 3x daags deppend inkloppen. Het is nu een maand geleden dat we met deze behandeling begonnen, en de huid/vacht van onze Shet ziet er al veel beter uit. Hulde aan deze praktijk. Zeker een aanrader.
J. Prins - 10 maanden geleden
Wij hebben Hvd Praktijk Jodieboy gebeld, omdat onze poes steeds wormen had. De middelen die we kregen (van de dierenarts) werkten niet meer. Mevr. v.d. Laan is geweest, heeft monsters mee genomen van de ontlasting van onze poes, nagekeken en deze blijkt dus weer wormpjes te hebben. Onze poes heeft nu pilletjes van hvd praktijk "Jodieboy", en wat blijkt geen wormen meer in de ontlasting. Wij zijn heel blij dat we hvd Praktijk Jodieboy hebben leren kennen, en raden iedereen deze praktijk op Homeopathisch gebied dan ook zeker aan.
A.S. de Roo - on 23 January 2020
Wat ben ik blij dat ik Homeopathie voor dieren praktijk Jodieboy heb leren kennen. Wij zaten elk jaar weer met ons handen in het haar, als we weer richting oud en nieuw gingen. Ik heb toen de praktijk half november gebeld, en Mevr. is geweest. Na uitvoerig met ons gesproken te hebben, over wat de problemen onder andere waren kregen we pilletjes van haar op kruidengebied, en we moesten er op 1 december mee beginnen. Dit was om op een rustige manier voor ons en de dieren oud en nieuw door te komen. Op 1 December hiermee gestart, het innemen ging prima, en oudjaar kwam al snel. Ik kan alleen maar zeggen dat onze dieren (2 hondjes) een hele fijne oud en nieuw gehad hebben. Ze waren helemaal niet bang en schrokken helemaal niet meer van al het vuurwerk dat afgestoken werd. Echt een hele goede dierenhomeopaat.
Jolanda van de Niet - on 27 October 2019
Wat een goede praktijk is Praktijk Jodieboy. Mijn katten hadden allerlei rare plekjes op de huid. Mevr. van der Laan is geweest, heeft mijn katten nagekeken, en middelen voorgeschreven. En na 2 weken plekjes worden minder. Mevr. is hierna nog een keer geweest, ter nacontrole en kon ons dus vertellen dat het voedselallergie is. Onze katten kregen een bepaald merk brokjes, waar ze niet tegen konden. Zijn nu op een duurder merk overgestapt, en onze katten hebben nergens geen last meer van. Net als voorgaande reacties willen wij ook zeker deze praktijk aanraden voor uw dieren, ze hebben er echt veel verstand van. Nog heel veel dank voor wat je voor onze katten gedaan hebt. Het geld wat je bij hun betaald, is het zeker waard. Beter dan al die chemische middelen die je anders krijgt. Ga zo door!!
Reedijk - on 5 September 2019
Onze hond was heel zenuwachtig en kan moeilijk alleen zijn en hij had moeite met auto rijden benauwt kreeg hij het er gewoon van en ging overgeven
Afspraak gemaakt en mevrouw vd praktijk jodieboy neemt echt de tijd voor je huisdier om contact te leggen .Dat was zo fijn om te zien.
Ze heeft ons homeopathische pilletjes gegeven en binnen 2 weken is hij al een stuk rustiger en niet meer panisch in de auto gaat gewoon rustig liggen .
Zijn er echt heel blij mee .
We raden deze praktijk dan ook zeker aan.
N.M. - on 5 September 2019
Hvd Praktijk Jodieboy, weten wat ze moeten doen voor dieren. Mijn kippen hadden allemaal wondjes aan hun pootjes, bloedden telkens heel erg. Praktijk Jodieboy is tweemaal geweest, en de kippen hadden middelen voorgeschreven gekregen, en het werkt. Nergens geen last meer van. Echt kundig, en dat allemaal op plantaardige basis. Chapeau