HvD Praktijk "Jodieboy"
Geachte klant,
De bestellingen kunnen worden betaald en opgehaald,           alleen op afspraak.
Uw Bestelling kan ook opgestuurd worden na betaling. Kleine pakketjes die door de brievenbus kunnen worden verstuurd via PostNL, grotere pakketten via DHL.
 Stuurt u daarom een mail met uw gegevens en bestelling naar jodieboy2011@gmail.com
Dan ontvangt u van ons een rekening, en na betaling wordt alles verstuurd. Bij uw bestelling ophalen kunt u ook betalen. 
Sommige katten hebben problemen met hun urinewegen, zoals vaak plassen of plassen op de verkeerde plaatsen. Het ontstaan van blaasstenen begint met de vorming van kristallen in de urine. Na verloop van tijd kunnen deze kristallen uitgroeien tot stenen. De meest voorkomende soorten blaasstenen bij katten zijn struviet en calciumoxalaat. Kristallen worden gevormd uit verschillende mineralen in de urine. De samenstelling van mineralen in de voeding van uw kat kan dit direct beïnvloeden. De katten snoepjes van True Hemp bevatten hennepblad, granaatappels en gedroogde cranberry‘s om een normale pH van de urine te ondersteunen en vorming van kristallen tegen te gaan.
€ 3,99 per zakje
Een kat vanaf 7 jaar is dan senior en heeft een andere voedingsbehoefte dan een kat van een jaar of 2. Ook kunnen er gezondheidsproblemen ontstaan. Er kunnen verschillende ongemakken zich voor doen, zo wordt het lichaam van uw kat strammer en kunnen sommige katten helaas ook last krijgen van slijtage vanwege artrose. Om de gewrichten van uw kat te ondersteunen bevatten de snoepjes van True Hemp speciale bestanddelen zoals hennepblad, groenlipmossel en goudsbloemextract.
 € 3,99 per zakje
Deze unieke True Hemp kalmerende katten snoepjes bevatten hennepblad, groene thee, kamille en citroenmelisse om te helpen te ontspannen. Het is voor een kat, om niet gestrest raken door harde geluiden, verlatingsangst en zelfs door onze eigen stemmingswisselingen. 
€ 3,99 per zakje
True Hemp kattensnoepjes huid & vacht zorgen voor een zachte huid en een glanzende vacht! Deze formule bevat een unieke mix van bestanddelen die rijk zijn aan omega 3-vetzuren, die een cruciale rol spelen voor een normale functie en conditie van de vacht en huid.
€ 3,99 per zakje
Katten spenderen veel tijd aan wassen en tijdens het proces nemen ze veel haren op terwijl ze zichzelf likken. Haarballen zijn normaal en horen bij katten. Het wordt pas lastig als uw kat de haarballen niet kan kwijtraken of hier moeite mee heeft. Hierdoor blijven de haarballen achter in het maagdarm-kanaal. Doordat de haarballen vast blijven zitten in het maagdarm-kanaal kunnen deze leiden tot misselijkheid. U kunt het aan meerdere symptomen merken als uw kat hier last van heeft, zoals kuchen en hoesten, gras willen eten, een volle, opgeblazen buik, obstipatie en vooral ‘loos’ braken. De unieke formule van True Hemp anti-haarbal kattensnoepjes bevatten hennep, vijgen en erwten om de afname van haarballen te ondersteunen.
€ 3,99 per zakje
True Hemp hondenkoekjes huid + vacht zorgen voor een zachte huid en een glanzende vacht! Deze formule bevat een unieke mix van bestanddelen die rijk zijn aan omega 3-vetzuren, die een cruciale rol spelen voor een normale functie en conditie van vacht en huid.
€ 4,95 per zakje
Een ieder van ons vindt het moeilijk als je ziet dat je trouwe hond ouder ziet worden. True Hemp heeft Hondenkoekjes ontwikkeld voor Heup en Gewricht.
Dit product bevat speciale bestanddelen zoals hennepblad, groenlipmossel en kurkuma om honden te helpen gezonde gewrichten te behouden en te ondersteunen.
€ 4,95 per zakje
Een ieder die huisdieren heeft weten wel hoe lastig het is voor uw hond om gestrest te raken door harde geluiden zoals Onweer, Vuurwerk, maar ook door verlatingsangst en zelfs door de stemmingswisselingen van ons mensen. Deze unieke True Hemp kalmerende hondenkoekjes bevatten hennepblad, groene thee, kamille en citroenmelisse. Deze traktatie voor uw hond zal helpen om te ontspannen bij hyperactiviteit.
€ 4,95 per zakje.
Speciaal voor honden die last hebben van een doffe vacht heeft Goldfish Amsterdam immuun support schapenvet bonbons ontwikkeld.
Allergie komt steeds vaker voor bij honden. Denk aan een voedselallergie, Atopie,
vlooienallergie en contactallergie. We weten als geen ander dat jeuk en of huid irritatie verschrikkelijk is. Bij een allergie wordt
door overgevoeligheid voor een bepaalde lichaamsvreemde stof een
extreme reactie veroorzaakt in het immuunsysteem. De speciale formule met henneppoeder en zalmolie kunnen huidproblemen zoals jeuk, haaruitval en
allergie worden aangepakt.
€ 17,50 per zakje.
Speciaal voor honden met mobiliteitsproblemen heeft Goldfish Amsterdam Hennep schapenvet bonbons muscle support ontwikkeld. We weten als geen ander hoe lastig het is voor onze honden om ouder te worden.
Verschillende ongemakken doen zich soms voor, zo wordt het lichaam strammer en kunnen sommige honden helaas ook last krijgen van slijtage vanwege artrose.
Om de gewrichten van uw hond te ondersteunen bevatten deze bonbons hennep poeder, groenlipmossel en kurkuma.
€ 17,50 per zakje.
Speciaal voor gevoelige honden heeft Goldfish Amsterdam deze kalmerende Hennep schapenvet bonbons samengesteld. U kent ze vast wel, dat sommige honden enorm gestrest, nerveus of angstig kunnen zijn.
Denk hierbij aan harde geluiden (Onweer of Vuurwerk), Verlatingsangst, of ook al bij een rit(je) in de auto.
Stress en Angst kan op verschillende manieren tot uiting komen bij honden.
Sommige honden hebben al van nature een nerveuze persoonlijkheid, terwijl andere juist last hebben van teveel prikkels uit de omgeving.
Om uw hond te helpen ontspannen bevatten deze bonbons Hennep poeder, kamille en citroengras.
Heel veel hondeneigenaren geven nu de Hennep schapenvet bonbons Calming support aan hun hond voor onrust, stress en angst.

€ 17,50 per zakje.
Pillen vermalen/Vergruizen/delen
Heeft u er ook zo'n probleem mee, als u uw medicijnen in moet geven aan uw huisdier, en uw dier elke keer weer het pilletje uitspuugt. De meeste medicatie mag fijn gemaakt worden. Dan is dit een perfect hulpmiddel om de medicatie tot poeder te maken, maar ook om de tablet in 2 delen te breken.
€ 4,00 per stuk
Potenbalsem (Voor mens en Dier)
De potenbalsem die wij verkopen, is puur van natuurlijke middelen gemaakt, niets van chemische middelen is toegevoegd. De potenbalsem van ons, heeft dezelfde werking als vaseline, alleen een van de middelen die in vaseline zit die u in de winkel koopt, is Petroleum. Kijkt u maar naar het etiket van vaseline zo u ziet puur gif voor dieren. Ziet u het al voor u, u smeert uw dierenpootjes in met vaseline, wat doet een hond of kat, deze likt altijd zijn of haar pootjes en hup krijgt vaseline binnen. De Potenbalsem die wij hebben en verkopen, kan geen kwaad, hierbij kan uw hond of kat letterlijk "Zijn/haar pootjes bij aflikken". Deze balsem kunt u ook voor uzelf gebruiken, voor uw handen in te smeren, maar ook als lippenbalsem.
€ 2,00 (20 ml) 
Calendula Zalf (Voor mens en Dier).
Een (open) wond sluit zich, (nadat het vuil naar buiten is gewerkt) met nieuwe cellen en nieuw tijdelijk weefsel. Deze fase in de wond genezing heet de granulatiefase. De nieuwe cellen zorgen ervoor dat de randen van de wond langzaam naar elkaar toe getrokken kunnen worden en de wond zal zich gaan sluiten. Calendula zalf stimuleert dit proces. Calendula zalf is geschikt voor HOND & KAT, PAARD&PONY, maar ook u als mens, kan het gewoon gebruiken, voor schrale plekken, schaafwonden etc. De inzet van Calendula zalf is, door het stimulerende effect op de granulatie af te raden bij bloedende wonden en hele droge tumoren. Gebruik: de optimale dosering is 2-3 x daags op de wond oppervlakte aanbrengen. Het beschermt de wond tegen: schuren, likken en krabben.
€ 5,00 (100 gr)
Dierenshampoo
Voor de gevoelige huid van uw hond of kat, nu verkrijgbaar diverse shampoo soorten. Verkrijgbaar in :Lavendel (dringt diep in de haarstructuur door en versterkt de vacht van binnen uit), Eucalyptus (neutraliseert de ontwikkeling van bacteriën die verantwoordelijk zijn voor de slechte geur vacht), Kamille (speciaal ontworpen voor honden met een witte of lichte vacht. De zoete geur is heerlijk en heeft een ontspannende werking op honden), Tea tree (voor: tegen bacterie, schimmels, luis, jeuk en huidproblemen, reguleert de talgproductie en revitaliseert de huid). en Aloë Vera (kan goed worden ingezet bij (langharige) honden met een geïrriteerde huid. Bij dermatitis, jeuk, hotspots, irritatie door vlooienbeten, een droge huid of haarverlies. Deze shampoo werkt verzachtend op de huid en gaat schimmel- en bacteriegroei tegen.
€ 6,00 per flesje (250 ml).
Geef bij de bestelling wel even door voor welk dier het is.
 
Olie diffuser
Fashion ABS materiaal in licht of donker hout te koop
 € 10,00 
NU OOK VERKRIJGBAAR
De Yellow Alert Bone
In leder en Nylon verkrijgbaar
Yellow Alert Bone laat de andere hondenbezitters en medewandelaars
zien dat de eigenaar van de hond wil dat zijn/haar hond ruimte en afstand
krijgt én deze ook echt nodig heeft. Honden met YAB aan de hondenlijn vragen om afstand én ruimte; dus niet benaderen "geef mij voldoende ruimte".
YellowAlertBone is een hulpmiddel voor honden die een probleem hebben met
hun omgeving, bijvoorbeeld omdat de hond slechte ervaringen heeft met andere
honden of omdat het een hond is die een trauma heeft opgelopen. Deze redenen
kunnen zeer divers zijn en zeer uiteenlopend zijn.
 Waarom dus een YAB?
* de hond kan angstig zijn
* de hond kan loops zijn
* de hond kan drachtig zijn of net geworpen hebben
* de hond kan ziek zijn
* de hond heeft een operatie ondergaan en moet het rustig aan doen
* de hond vind het gewoon niet fijn met andere honden, of om andere honden direct te        passeren
* de hond kan eenkennig zijn
* de hond kan in training zijn
* de hond kan een besmettings probleem hebben, dan wil men ook graag afstand houden,    anders lopen andere honden ook risico op een eventuele besmetting
 
Klein (van Nylon) € 5,95
Klein (van Leer)   € 9,95
Groot (van Nylon)€ 9,95
Groot (van Leer)  € 13,95
Verzendkosten naar Nederland € 2,00. Naar België en Duitsland € 3,00.
(Ophalen kan ook, op afspraak).
Plastic pipetjes.
Gebruik deze plastic pipetten bijvoorbeeld voor het nauwkeurig doseren van kleine hoeveelheden. Pipetjes leveren we per zakje van 10 stuks. De prijs is per zakje.
€ 2,50
Speciale zalf als u of uw hond of kat last heeft van de jeuk van de eikenprocessierups, insectenbeten, insectensteken en kwallen, brandnetels etc.)
€ 5,00 (30 ml)