HvD Praktijk "Jodieboy"
Als u belt om een afspraak te maken voor een consult en u krijgt de voicemail spreek dan alstublieft in, het kan dan zijn dat ik met een consult bezig ben en de telefoon niet kan beantwoorden. Dan wordt u gelijk na het consult terug gebeld. ook kunt u een persoonlijk bericht sturen of een mail sturen, de voicemail wordt afgeluisterd en persoonlijke berichten en e-mails worden ook gelezen.

Telefoon: 06-24520990

email: jodieboy2011@gmail.com
 
Facebook: Homeopathie voor Dieren "Praktijk Jodieboy".

Voor een behandeling kom ik bij u thuis of op stal, omdat een dier daar beter beoordeeld kan worden en omdat de eventuele stress van een reis in de auto,bench of trailer en een vreemde omgeving een deel van de behandeling weer teniet kan doen.

Voorafgaand aan de eerste afspraak vraag ik u een vragenlijst in te vullen met achtergrondinformatie van uw dier. Deze ontvangt u per e-mail van mij. Dit geeft mij alvast een goed beeld van uw huisdier en het is de basis voor het opzetten van een behandelplan (bij lichamelijke of gedragsproblemen).
Een eerste behandeling duurt ongeveer 1,5 uur, eventuele vervolgbehandelingen ongeveer een uur. Ik observeer en onderzoek uw dier en met u als eigenaar bespreek ik de klachten, de geschiedenis van het dier, zijn karakter en alles wat verder van belang kan zijn.
Maak simpel je website Eigen site maken